Undervisning

Lær at slippe maleblokeringerne

Et malekursus for dig som bare gerne vil i mål med dine malerier. Uden at du bliver blokeret hele tiden og ikke kan komme videre. På kurset afprøver vi en masse teknikker og taler om, hvad der kan blokere dig og hvordan du kommer videre.

Privatundervisning

Eneundervisning.. Her har du mig ved din side hele vejen igennem

Inspirationskursus for Lærer og pædagoger

Inspirationskursus til dig der er billedkunstlærer eller den kreative i jeres institution

Fantastisk dag i godt selskab. Mit hoved er fuldstændigt fyldt op med en masse teknikker og ideer og glæder mig til at viderearbejde ud fra det.
Tusinde tak og mine bedste anbefalinger herfra

Annika Willer Olsen

Sikke en skøn dag.. helt fantastisk… Jeg er kommet hjem med en masse gode, spændende og sjove teknikker, som jeg ikke havde fantasi til før.. Tak for din hjælp og vejledning til at komme videre med de nye teknikker…

Dorthe Archilander

Kamilla giver dig 100% værdi for pengene! Skridt for skridt guider hun dig igennem maleriet og står klar med fede tricks og viden som udvikler din stil! Et must-do kursus!

Soffie Bonde

Når du er på kursus hos Kamilla, kan du være sikker på, at komme hjem med mange nye teknikker du kan arbejde videre med i dit eget maleri. Kamilla giver gavmildt ud af alle sine teknikker og der er masser af materialer til rådighed der kan prøves af.

Heidi Stampe Andersen

Kunstner og Lærer