Maleforløb

- 2 dags malekursus i abstrakte teknikker
 • Driller farvene dig når du maler?
 • Bliver det aldrig rigtig færdig dit maleri?
 • Opgiver du før du er kommet i gang?
 • Ville du ønske at du kunne male dine egne malerier?
 • Drømmer du om en nemmere tilgang til maleriet?
 • Vil du have en masse nye teknikker, der gør resultatet federe?

Det kan faktisk lade sig gøre at rykke sig helt vildt på bare en weekend. Med få redskaber kan du få styr på maleteknikkerne og bruge dem i dit eget maleri, så du kommer i mål med dine malerier.

Jeg har hjulpet rigtig mange maleglade mennesker til at få meget mere glæde i deres maleproces og til at slippe de mange frustrationer de har haft i maleprocessen.

”Kamilla giver dig 100% værdi for pengene! Skridt for skridt guider hun dig igennem maleriet og står klar med fede tricks og viden som udvikler din stil! Et must-do kursus!”

Soffie Bonde

 Sikke en skøn dag.. helt fantastisk… Jeg er kommet hjem med en masse gode, spændende og sjove teknikker, som jeg ikke havde fantasi til før.. Tak for din hjælp og vejledning til at komme videre med de nye teknikker…” 

Dorthe Archilander

På mit kursus stiller vi skarpt på dine udfordringer og arbejder os igennem maleriet lag for lag. Jeg inddrager teknikker der passer til, hvor du er i din proces. Du får mulighed for at afprøve en masse forskellige ting der kan bruges i maleriet. Fx tuscher, pasteller, spray og meget mere. Så med helt enkle teknikker kan du få en nemmere tilgang til dit maleri, så du slipper for frustrationerne og forkerte farveblandninger.

Vi mødes fra 11.00 – 15.30 begge dage.

 • Få inspiration til at komme igang med det tomme lærred
 • Lær teknikker som jeg selv bruger, så jeg undgår maleblokeringer
 • Få tid til at øve og lege med teknikkerne, mens jeg er der og giver sparring til dig og din maleproces
 • Tips til at slippe maleblokeringer og hvordan du undgår dem
 • Teori om perspektiv, komposition, balance og farvelære
 • Tag den direkte genvej til at male dine malerier, ved at stå på skuldrene af mig og høste af mine 18 års male erfaring
 • Mulighed for at sove på det og komme tilbage med friske øjne 
 • Kaffe og the begge dage

Du skal selv medbringe minimum 2-3 lærreder (gerne fra 80 x 80 cm), din egen maling, pensler og hvad du ellers bruger, samt frokost.

 

Pris: 1995,00 kr inkl the og kaffe

Du kan evt. bestille dine lærreder via mig, dette skal ske senest 1 uge før.

Dette er et lille hold, med kun 6 pladser sådan at der er masser af plads til, at du får konkret sparring og feedback ved lærredet.

Begge dage afslutter vi med en halv times fælles gennemgang af dagen og der bliver mulighed for at få og modtage feedback af hinandens arbejde.

Din plads er sikret ved betaling og tilmelding er bindende.

Der er pt. ingen planlagte hold. Vil du vide hvornår der oprettes hold igen er du velkommen til at kontakte mig på kunst@kamillagandrup.dk

Det er også muligt at få oprettet et specielt hold hvis du selv samler 4-6 deltagere.

 

Når du er på kursus hos Kamilla, kan du være sikker på, at komme hjem med mange nye teknikker du kan arbejde videre med i dit eget maleri. Kamilla giver gavmildt ud af alle sine teknikker og der er masser af materialer til rådighed der kan prøves af.
Heidi Stampe Andersen

Kunstner og Lærer

Fantastisk dag i godt selskab. Mit hoved er fuldstændigt fyldt op med en masse teknikker og ideer og glæder mig til at viderearbejde ud fra det.
Tusinde tak og mine bedste anbefalinger herfra.

Annika Willer Olsen

Jeg fik ikke rigtig mine malerier færdige derhjemme og jeg manglede ideer til, hvordan jeg kunne forsætte og gøre maleriet færdigt. Kamilla guidede mig igennem hele opbygningen af maleriet og gav en masse tips og tricks til at arbejde videre med maleriet og tilsidst hvordan man kunne afslutte et maleri. Tak for en fed og lærrig dag !!

Mette Langager

Kontorassistent