Det siger kunderne

Kamilla giver dig 100% værdi for pengene! Skridt for skridt guider hun dig igennem maleriet og står klar med fede tricks og viden som udvikler din stil! Et must-do kursus!

Soffie Bonde

Kamillas kursus gav mig lige hvad jeg havde brug for, jeg fik en masse fede teknikker med hjem. Det var et fedt kursus som jeg kun kan anbefale til alle andre der har lyst til at lege med malingen og diverse medier. Tak ;o)

Pia Larsen

Pædagog

Jeg fik ikke rigtig mine malerier færdige derhjemme og jeg manglede ideer til, hvordan jeg kunne forsætte og gøre maleriet færdigt. Kamilla guidede mig igennem hele opbygningen af maleriet og gav en masse tips og tricks til at arbejde videre med maleriet og tilsidst hvordan man kunne afslutte et maleri. Tak for en fed og lærrig dag !!

Mette Langager

Fantastisk dag i godt selskab. Mit hoved er fuldstændigt fyldt op med en masse teknikker og ideer og glæder mig til at viderearbejde ud fra det.
Tusinde tak og mine bedste anbefalinger herfra.

Annika Willer Olsen

Sikke en skøn dag.. helt fantastisk… Jeg er kommet hjem med en masse gode, spændende og sjove teknikker, som jeg ikke havde fantasi til før.. Tak for din hjælp og vejledning til at komme videre med de nye teknikker…

Dorthe Archilander

Når du er på kursus hos Kamilla, kan du være sikker på, at komme hjem med mange nye teknikker du kan arbejde videre med i dit eget maleri. Kamilla giver gavmildt ud af alle sine teknikker og der er masser af materialer til rådighed der kan prøves af.

Heidi Stampe Andersen